Praktijkgebieden

Onze juristen in spanje bieden cliënten onder andere de volgende diensten aan:

 • Advisering en begeleiding bij aankoop en verkoop van vastgoed in Spanje

  Wij verrichten een grondig onderzoek naar de juridische - en planologische situatie van het goed. Daarnaast verzorgen wij een fiscaal en financieel onderzoek met betrekking tot de transactie, het opstellen en controleren van de voor elk stadium benodigde documenten, om op deze wijze onaangename verrassingen te voorkomen.

 • Erfrechtprocedures

  Wij verzorgen de nodige formaliteiten voor bemiddeling bij erfrechtprocedures van niet-residenten die goederen bezitten in Spanje.

 • Vermogensplanning en testamenten

  Zowel wanneer u al vastgoed bezit in Spanje, als wanneer u voornemens bent om binnenkort vastgoed aan te kopen, verzorgen wij maatwerkonderzoek voor de beste planning van uw vermogen in verband met erfrechtelijke en fiscaalrechtelijke gevolgen, enz.

 • Recht inzake ruimtelijke ordening (verkrijgen van bouwvergunningen, vergunningen voor eerste bewoning, regularisaties, enz.)

  Eén van onze specialismen is het recht inzake ruimtelijke ordening.Wij kunnen u helpen bij het verkrijgen van uw bouwvergunning, een vergunning voor eerste bewoning of de regularisatie van uw woning in verband met inschrijving in het Eigendomsregister, om op deze wijze problemen in de toekomst te voorkomen.

 • Boekhouding van Spaanse vennootschappen

  Wij bieden integrale dienstverlening op het gebied van boekhouding voor Spaanse vennootschappen.

 • Aangifte van inkomstenbelasting voor niet-residenten in Spanje

  Eén van onze andere specialismen zijn belastingzaken voor niet-residenten in Spanje, zowel voor natuurlijke personen als voor vennootschappen.

 • Terugvordering van 3% voorheffing niet-ingezetene verkopers

  De Spaanse belastingdienst verplicht niet-ingezetene verkopers om 3% van de verkoopprijs in te houden.Ons kantoor helpt u bij de nodige formaliteiten voor de terugvordering van het eventueel teveel betaalde, indien van toepassing.

Contact

Ilse Jodts Legal and Taxes SL

Avenida Cánovas del Castillo nº 12

Malaga, Marbella

Tel: +34 952 76 61 50

Fax: +34 952 866 778

Email: ilse@ilsejodts.com

Over Ilse Jodts

De oprichtster van dit juridisch kantoor, Mvr Ilse Jodts, studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit van Gent, België. Zij heeft jarenlang gewerkt bij een internationaal advocatenkantoor in Marbella, waar zijn een ruime ervaring heeft opgebouwd. Haar specialisme is gebaseerd op verschillende masteropleidingen, waaronder een Master Vastgoedrecht, die zij volgde met het voornemen om een eigen juridisch kantoor te beginnen.

Kaart