juriste spanje

Juristen in Spanje

Ons juristenkantoor bestaat uit een toegewijd team van multidisciplinaire advocaten, juristen, belastingadviseurs en economen.

Vastgoed - huis kopen spanje

vastgoed in Spanje

Advisering en begeleiding bij aankoop en verkoop van vastgoed in Spanje, uw jurist voor immo Spanje gerelateerde zaken.

erven spanje

Erfrecht testament

Wij verzorgen de nodige formaliteiten voor bemiddeling bij erfrechtprocedures van niet-residenten die goederen bezitten in Spanje.

boekhouding belastingen spanje

Boekhouding & aangifte

Integrale dienstverlening van boekhouding Spaanse vennootschappen en aangifte van inkomstenbelasting voor niet-residenten in Spanje.

Ons Team

Ons Spaans juristenkantoor beschikt over een toegewijd team van multidisciplinaire advocaten, juristen, belastingadviseurs en economen.

Juristenkantoor Spanje

Juridisch kantoor Ilse Jodts ( advocaten Spanje ) Legal and Taxes SL is een juridisch en fiscaal adviesbureau dat maatwerkdienstverlening biedt aan residenten en niet-residenten (inwoners als niet inwoners). Ons Spaans juristenkantoor beschikt over een toegewijd team van multidisciplinaire advocaten, juristen, belastingadviseurs en economen, die zich gezamenlijk bezighouden met grensoverschrijdende zaken. Als u het alles in één pakketje wilt zijn wij uw jurist in Spanje.

Advocaat spanje advocatenkantoor

De oprichtster van dit juristenkantoor in Spanje, Mvr Ilse Jodts, studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit van Gent, België. Zij heeft jarenlang gewerkt bij een internationaal juristen en advocatenkantoor in Marbella, waar zij een ruime ervaring heeft opgebouwd.

Haar specialisme is gebaseerd op verschillende masteropleidingen, waaronder een Master Vastgoedrecht, die zij volgde met het voornemen om een eigen kantoor te beginnen.

Ilse Jodts Legal and Taxes SL heeft zich in Marbella gevestigd, van waaruit het kantoor diensten verleent in heel Spanje.

 

Ons nieuwe kantoor is gevestigd aan Avenida Cánovas del Castillo nº 12 in Marbella.

Getuigenissen

Enkele personen hebben ons een aangename mail gestuurd, lees hier wat deze personen over ons te vertellen hebben.

Uiterst correcte en deskundige hulp bij het aankopen van een woning en zaak in Spanje. Dank u wel voor de prettige samenwerking. Toekomst gericht zullen wij zeker nog gebruik maken van jullie diensten. Vooral omdat er in het Nederlands gecommuniceerd kan worden maakte alles eenvoudiger.

Cardenas Tim

CEO at Wickedware Webdesign

5 Sterren

Goede service, alles wordt duidelijk uitgelegd en afgehandeld, bedankt voor de alles in één hulpverlening! En natuurlijk de boekhouding. Ilse Jodts Legal and Taxes SL is een echte aanrader voor wie als Belg of Nederlander in spanje een advocate of juridisch en fiscaal adviesbureau zoekt.

Sofie Vandoren

Siesta Hotels

5 sterren

Contact

Ilse Jodts Legal and Taxes SL

Avenida Cánovas del Castillo nº 12

Malaga, Marbella

Tel: +34 952 76 61 50

Fax: +34 952 866 778

Email: ilse@ilsejodts.com

Over Ilse Jodts

De oprichtster van dit juridisch kantoor, Mvr Ilse Jodts, studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit van Gent, België. Zij heeft jarenlang gewerkt bij een internationaal advocatenkantoor in Marbella, waar zijn een ruime ervaring heeft opgebouwd. Haar specialisme is gebaseerd op verschillende masteropleidingen, waaronder een Master Vastgoedrecht, die zij volgde met het voornemen om een eigen juridisch kantoor te beginnen.

Kaart