Juridisch medewerker

Jasmin Spin - juridisch medewerker

Jasmin is Nederlands, afgestudeerd in Engels Recht met Spaans Recht aan de Universiteit van Surrey, Engeland. Ook heeft ze aan de Universiteit van Valladolid, Spanje gestudeerd om haar kennis van de Spaanse wetgeving te verscherpen. Vorig jaar heeft ze de Master Juridische Praktijk Cursus aan de College of Law in Guildford, Engeland gevolgd. 

Haar functies binnen ons kantoor zijn dat van een administratieve assistent, algemene klanten support en is juridisch medewerker. Ook onderhoudt ze de sociale media sites en de website en de bijbehorende redactie en vertalingen hiervoor.

Zij beheerst de Nederlandse, Engelse en Spaanse taal.

Contact Informatie

Email:  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Contact

Ilse Jodts Legal and Taxes SL

Avenida Cánovas del Castillo nº 12

Malaga, Marbella

Tel: +34 952 76 61 50

Fax: +34 952 866 778

Email: ilse@ilsejodts.com

Over Ilse Jodts

De oprichtster van dit juridisch kantoor, Mvr Ilse Jodts, studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit van Gent, België. Zij heeft jarenlang gewerkt bij een internationaal advocatenkantoor in Marbella, waar zijn een ruime ervaring heeft opgebouwd. Haar specialisme is gebaseerd op verschillende masteropleidingen, waaronder een Master Vastgoedrecht, die zij volgde met het voornemen om een eigen juridisch kantoor te beginnen.

Kaart