Legal-Paralegal

Mónica Vázquez - Legal Assistant - Paralegal

Monica is Spaans, en heeft meer dan 7 jaar in Brussels gewoond, en één jaar in Cannes. Ze heeft een uitgebreide ervaring in internationale en juridische werk omgevingen, inclusief enkele jaren voor de Europese Commissie in Brussel in het Directeurschap van Buitenlandse Relaties en bij NACMA (Nato Air Control & Management Agency), ook te Brussels. In Spanje heeft ze aanmerkelijke ervaringen opgedaan in internationale advocatenkantoren. 

Haar functies binnen ons kantoor zijn, onder andere, vastgoed transacties, het opstellen van contracten en andere juridische documenten, planologie onderzoek, vertalingen en het geven van algemene support aan onze klanten, onder toezicht van Ilse Jodts.

Zij beheerst de Spaanse, Engelse en Franse taal.

Contact Informatie

Email: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Contact

Ilse Jodts Legal and Taxes SL

Avenida Cánovas del Castillo nº 12

Malaga, Marbella

Tel: +34 952 76 61 50

Fax: +34 952 866 778

Email: ilse@ilsejodts.com

Over Ilse Jodts

De oprichtster van dit juridisch kantoor, Mvr Ilse Jodts, studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit van Gent, België. Zij heeft jarenlang gewerkt bij een internationaal advocatenkantoor in Marbella, waar zijn een ruime ervaring heeft opgebouwd. Haar specialisme is gebaseerd op verschillende masteropleidingen, waaronder een Master Vastgoedrecht, die zij volgde met het voornemen om een eigen juridisch kantoor te beginnen.

Kaart