Administratie en boekhouding

Susana Santiago - Administratie en boekhouding

Susana is Spaans, ze bezit administratieve, boekhouding en commerciële kennis. Ze heeft uitgebreide ervaring dat ze gekregen heeft door verschillende rollen met verantwoordelijkheid gehad te hebben die verbonden waren aan staatsbedrijven en gemeentelijke services.

Haar functies binnen ons kantoor zijn van algemene aard, zoals de administratie en bijstand bij procedures.

Zij beheerst de Spaanse en Engelse taal.

Contact Informatie

Email:  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Juridisch medewerker

Jasmin Spin - juridisch medewerker

Jasmin is Nederlands, afgestudeerd in Engels Recht met Spaans Recht aan de Universiteit van Surrey, Engeland. Ook heeft ze aan de Universiteit van Valladolid, Spanje gestudeerd om haar kennis van de Spaanse wetgeving te verscherpen. Vorig jaar heeft ze de Master Juridische Praktijk Cursus aan de College of Law in Guildford, Engeland gevolgd. 

Haar functies binnen ons kantoor zijn dat van een administratieve assistent, algemene klanten support en is juridisch medewerker. Ook onderhoudt ze de sociale media sites en de website en de bijbehorende redactie en vertalingen hiervoor.

Zij beheerst de Nederlandse, Engelse en Spaanse taal.

Contact Informatie

Email:  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

IMMO Spanje - Juriste

Ilse Jodts – IMMO Spanje - Juriste

Ilse is Belgische en studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit van Gent, België.Zij woont en werkt al meer dan 14 jaar in Spanje. Ze begon als juriste bij een vastgoedonderneming en heeft daarna jarenlang gewerkt bij een internationaal advocatenkantoor in Marbella, waar zij een ruime ervaring heeft opgebouwd.

Haar specialisme is gebaseerd op verschillende masteropleidingen, waaronder een Master Vastgoedrecht, die zij volgde met het voornemen om een eigen kantoor te beginnen.

Zij beheerst de Nederlandse, Spaanse, Engelse en Franse taal.

Email:Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Contact Informatie

Email:  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Legal-Paralegal

Mónica Vázquez - Legal Assistant - Paralegal

Monica is Spaans, en heeft meer dan 7 jaar in Brussels gewoond, en één jaar in Cannes. Ze heeft een uitgebreide ervaring in internationale en juridische werk omgevingen, inclusief enkele jaren voor de Europese Commissie in Brussel in het Directeurschap van Buitenlandse Relaties en bij NACMA (Nato Air Control & Management Agency), ook te Brussels. In Spanje heeft ze aanmerkelijke ervaringen opgedaan in internationale advocatenkantoren. 

Haar functies binnen ons kantoor zijn, onder andere, vastgoed transacties, het opstellen van contracten en andere juridische documenten, planologie onderzoek, vertalingen en het geven van algemene support aan onze klanten, onder toezicht van Ilse Jodts.

Zij beheerst de Spaanse, Engelse en Franse taal.

Contact Informatie

Email: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Advocate & Staats administratie

Cristina Paredes Chao - Advocate & Staats administratie

Cristina is Spaans, afgestuurd in Politiek en Sociologie, gespecialiseerd in Staats Administratie en ze is ook afgestuurd in rechten. Ze heeft verschillende cursussen gevolgd bij de Hogeschool van Advocaten in Málaga, zoals de  Juridische Praktijk Cursus en de Vastgoed Aanstelling Cursus. Ze heeft veel ervaring opgedaan door te werken in advocatenkantoren, zowel in Spanje als in Londen, maar ook in promotie bedrijven, vastgoed kantoren, ook heeft ze les gegeven.

Haar functies binnen ons kantoor zijn van van algemene aard, zoals de administratie en bijstand bij procedures.

Zij beheerst de Spaanse en Engelse taal.

Contact Informatie

Email:  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

 

Contact

Ilse Jodts Legal and Taxes SL

Avenida Cánovas del Castillo nº 12

Malaga, Marbella

Tel: +34 952 76 61 50

Fax: +34 952 866 778

Email: ilse@ilsejodts.com

Over Ilse Jodts

De oprichtster van dit juridisch kantoor, Mvr Ilse Jodts, studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit van Gent, België. Zij heeft jarenlang gewerkt bij een internationaal advocatenkantoor in Marbella, waar zijn een ruime ervaring heeft opgebouwd. Haar specialisme is gebaseerd op verschillende masteropleidingen, waaronder een Master Vastgoedrecht, die zij volgde met het voornemen om een eigen juridisch kantoor te beginnen.

Kaart